Halloween 2017

Da var vi kommert til november og årets Halloweenfest på stiften ligger bak oss. Denne herligheten ble avholdt fredag 03.november og hadde rekordmange deltakere. Sjeldent har oppmøte på en halloweenfest vært så kreativt og energifult som i år! Samtlige barer stilte med åpne dører og vanvittig god stemning. Her ble det alt fra seriøse samtaler i mørke og skumle sofakroker tildekket med edderkoppspinn til lystige karaokeslagere på brøledekket.
  

Quanterne viste oss alle at kreativiteten lever i beste velgående i Quantebaren.


Rundt midnatt ble det utdeling av diverse prestisjetunge halloweenpriser med heder og ære. Årets best pyntet bar gikk til Spillopus. Bargulvet og sofaen hadde de tildekket med tørt høy og filmen "Chicken Run" spilte på skjerm i bakgrunnen. En virkelig heftig atmosfære der inne altså. Årets beste kostyme gikk også til Spillopus da deres medlem, Randi, var en tro kopi av karakteren The Mummy fra filmen med samme navn.


Gunnar, utkledd som en mindfuck sauegreie, i sitt rette element i Spilloppebaren!
Men Blæsen gikk ikke tomhendt hjem. Victor dro i land prisen for beste sminke for karakteren sin Tigern, og Haakon fulgte like etter med en fangst av prisen for værste kostyme. Sist nevnte skal ikke undervurderes da det er viktig med mangfold..


Blæsens mange ansikter på årets Halloweenfest!
- Armen i vinkel!

Kommentarer