Musikken

Last ned Trallelefsa!

DEN MONUMENTALE MUSIKK


Musikken er en uttrykksform. Sorg, tragedie, glede, latter, galskap og mye mer er beskrevet i musikkens verden. Det er dette mangfold som gjør musikken til noe stort, noe uunværlig rikt. Men musikken kan alltid gjøres bedre, større, helt ubeskrivelig unik. Når man disse uante bredder, snakkes det om DEN MONUMENTALE MUSIKK. Det er denne musikkformen SPADSER & BLÆSE-ENSEMBELET er utøver av.


Den monumnetale musikkform bygger på prinsippet at all musikk er god - det kommer bare an på ørene som hører. Grunnleggende er også at tolkningen av de enkelte musikkstykker kombineres med en total utnyttelse av orkesterets ressurser. Med den høyt musikalske, levende og livsglade stil som SPADSER & BLÆSE-ENSEMBELET til enhver tid er i besittelse av, er det ingen tvil om at SPADSER & BLÆSE-ENSEMBELET er en total hornal utøver av DEN MONUMENTALE MUSIKK.


Enkelte av de musikalske verk som SPADSER & BLÆSE-ENSEMBELET utøver kan til visse tider ha en forbløffende likhet med andre melodiøse linjer. Skulle publikummeren ha hørt andre versjoner av disse musikalske perler, skyldes dette misoppfatning av såvel arrangør, dirigent og utøver rundt omkring i den ganske verden. Faktum er at når de store komponistene som f.eks. Grieg, Bach, Beethoven, John Lennon, Per Spellemann, Gubben Noah, m.fl. skrev sine mesterverk, var disse påtenkt utført av SPADSER & BLÆSE-ENSEMBELET. Således er det SPADSER & BLÆSE-ENSEMBELETS oppfatning og uttrykksform som ligger komponistenes hjerte nærmest.
Ingen musikk er dermed fullkommen før SPADSER & BLÆSE-ENSEMBELET har tolket den. Intet arrangement er heller fullkommen om ikke SPADSER & BLÆSE-ENSEMBELET er tilstede og setter en hornal-monumental spiss på det hele. Dette gjelder såvel televisjon, radiomottakere, kinoreklamer, bryllup, kunstutstillinger, etc etc.  


Vi håper at publikummeren vil oppleve og nyte denne høytotale kunst på samme måte som oss selv.

Spadser et Blæse-Ensembelet