Stiften

Spadser et Blæse-Ensembelet er en del av det svært omtalte fellesskapet Stiften. Her har vi øvingslokale sammen med fire andre studentaktiviteter fra Universitet i Agder. Disse fire andre er riktig nok sangkor, og vil derfor aldri nå disse svimlende høyder av musikalsk kvalitet som Blæsen er i besittelse av. Men de blir til tider beæret av Blæsens oppløftende selskap når vi finner det for godt.  
På Stiftens arrangeres det en rekke arrangementer i løpet av hele året. Blant annet Studiestart, Bli-kjent-fest, Halloween, Juletrefest/Julebord, Stiftendagen, X-russefest, Ravnedalen, 17 mai samt diverse temafester og andre hendelser. I tillegg feirer alle organisasjonene sine bursdager i form av; Klukk og Quantums Constitution, Zelebration, Brølebursdag og Blæsens Constitusjon. Utenom dette har alle organisasjonene mange egne sammenkomster. For på Stiften er vi alle ute etter det sammeå få et avbrekk fra den stressende studenttilværelsen og oppleve en hyggelig tid sammen med likesinnede.

ADMINISTRASJON: Viktige saker angående stiften blir behandlet av et eget stiften-styret. Styret er satt sammen av alle de sittende sjefene i de fem organisasjonene på stiften. I stiften-styret sitter også stiften-lederen som er overhodet for hele Stiften.


DE FIRE KORENE TILHØRENDE STIFTEN
Vel er vi et ensemble, men et jævla sangkor det er vi ikke, og det blir vi aldri. vi er Blæsen. NEMLIG!