Constitusjon og DRB 2017

Mye har skjedd siden sist bloggen ble oppdatert. Blæsen har blant annet feiret 43 år. Og det betyr Constitusjon og nytt DRB! Og som seg hør og bør så ble det
spilling for toget, CB-kjeller, temafest, dåp av nye blæsere, gallamiddag, innsvergelse av ny Gen.Con og psildefrokost! Og selvfølgelig masse god stemning!20 september er datoen vi har bursdag. Så denne dagen spiller Blæsen alltid for Stavamger-ekspressen.
 

Spente aspiranter er klare til å bli døpt
 
Spilling i fontena er selvfølgelig obligatorisk under byturen


Under galamiddagen i kantina ble Julie Ibsgaard Munksgaard sverget inn som ny Gen.Con. En flott men samtidig en litt vemodig seremoni fordi en som har vært Schjæf i Blæsen aldri kan sitte i DRB igjen. I stedet venter en ny æra som Gen.Con og medlemskap av Diplomatiets Høgsæte sammen med alle de andre tidligere schjæfene av Blæsen. Blæsen gratulerer Julie med vel gjennomført år som schjæf! :)
En strålende Constitusjonshelg er nå over. Vi har kost oss med både spilling, CB-kjeller, temafest, dåp, gallamiddag og psildefrokost! Jeg vil gjerne takke Det Runde Bord 16/17 og resten av Blæsen for et helt fantastisk år. Det å være Schjæf for dere har betydd utrolig mye for meg - dere er en fantastisk gjeng! Nå er det på tide å gi stafettpinnen videre til disse flotte Blæserne:

DRB 17/18:
Schjæf: Sindre Nikolai Andersen
SousSchjæf: Marianne Undal Pettersen
MercFond: Victor Presterud
RecMus: Haakon André Støttar Hagen
PerRec: Kristian Birkeland
Dirigang: Malin Leikvoll

Jeg ønsker dere lykke til i det kommende året. Jeg er sikker på at dere kommer til å få til mye bra for Blæsen. TUSEN TAKK FOR EN FANTASTISK CONSTITUSJONSHELG!

- Gen. Con. Munksgaard


Kommentarer