søndag 20. september 2015

Gallamiddag og DRB 2015

Kl.18.59 er det tid for Gallamiddag i kantina på UiA. Det spises lasagne, korene synger, og Blæsen spiller. Quantum, som kommer rett fra sin egen CB-kjeller, gjør atter en gang en hastende entrè - men hedrer like fult (og fullere) Blæsen med sang! 

En av kveldens aller største høydepunkter for Blæsen er anerkjennelse av grader og utnevnelse av nytt styre. 7 stk ble Spadserer av 3.grad. 3 stk ble Spadserer av 2.grad. Og ett stk Ingunn Søbakk ble sverget inn som Spadserer av 1.grad, og ble dermed Gen.Con.

2 stk fra fjorårets DRB fortsatte i styret, og fikk med det godt selskap av 4 nye styremdlemmer. Og ikke helt uventet ble blæsebarnet, Martine, årets Schjæf! 


Ingunn blir Gen.Con.

DRB 15/16. (f.v) Martine, Maia, Julie, Gunnar, Pia og Karoline.


Festen fortsatte så ut i de sene nattetimer på Stiften!

Jeg vil takke Det Runde Bord 14/15 og resten av Blæsen for et fantastisk år - uten alt arbeidet hver og en av dere legger ned ville vi ikke hatt det så gøy som vi har det sammen, og det gjør det til en sann glede å få lov til å være Schjæf for en så fantastisk gjeng! Nå er det imidlertid tid for å gi stafettpinnen videre: 

DRB 15/16 :
Schjæf: Martine Stensrud Finholdt
Sousschjæf: Maia Kristin Thuve Nordrum
Merchfond: Julie Ibsgaard Munksgaard
Recmus: Gunnar Myhre
Perrec: Pia Pauline Andreassen
Dirigang: Karoline Møskeland

Gratulerer med vervene og lykke til alle sammen! Jeg gleder meg stort til det kommende året, og er ikke det minste i tvil om at Blæsen er i meget gode hender.
Takk for en fantastisk Constitusjonshelg alle sammen! 


- Gen. Con. Søbakk

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar